nackspärr...

...å det grövsta också...:( Kan inte röra mig...trodde det skulle gå över men det har bara blivit värre...:( Blir tvungen att försöka få en naprapattid imorgon annars lär det inte släppa...känner mig som en robot...med nervceller...det gör så in i h....e ONT!
Nu ska jag lägga mig och bara vila...BYE!

schema skit!

vi får inte lägga schema själva längre...:( nu har vi fått ett schema som INTE är bra...:( 5 arbetspass på helg på 4 veckor...låter det kul? NEJ!
Fy f...ge mig ett nytt jobb någon!

Hösten gör det inte bättre...mörkt/kallt/blött/blåsigt...TACK och lov så har sotaren ÄNTLIGEN varit här...så nu kan jag iaf myselda i öppna spisen...:)

Har haft lunchdejt idag...:) Pappa jobbade i Örbyhus så jag bjöd honom på lunch, kantarelltoast, egna gurkor och tomater + äppelpaj med äpplen fån Småland till efterrätt...:) Mycket klimatsmart mat rakt igenom...OCH billig me like!


Kröp en konstig snigel på trappen häromkvällen...Någon som vet vad det är för snigel?


Leopardsnigel?
Äcklig? Ja!
Ha det bäst! Bye!

Meja 6 år...

...kalas i dagarna 2 vart det...praktiskt att ha nära mellan födelsedagarna...:) Kalas för kompisar/barn i lördags, kräftskiva på kvällen, kalas med släkt idag...:)
Barnen hade lika roligt idag som igår...moster Zarah, morbror Vincent och "morbror" Jimmie lekte hela tiden med Meja och Adrian...:)

Imorgon jobb igen...NU natti!
Bye!

Adrian 3 år...

..min lilleman fyllde år igår...det går så fort...
Han fick ett tåg till trätågbanan som drivs med batteri...batteriet är snart slut...:) så fick han en väghyvel och en lastbil och en bangare som han själv säger a la western style...:)





Imorgon fyller lillstumpan 6 år.. inte så liten längre...:( Kalas kl.13 men först rycka in på jobbet mellan 8-11 - lite MYCKET just nu för hemtjänsten i Örbyhus...
Nu soffan och ett glas rosé med mami som kom för en stund sedan...
Bye!

Regn regn...

...passade iofs ganska bra idag...tröttmössa idag...:) Men det var trevligt igår så det är det värt...;) Idag vart det ättiksgurka, pickles och krusbärssylt...regn kan va bra ibland... Höll mig mestadels inne...jag är ju gjord av socker vet ni ju..:)




Imorgon jobb igen...så nu sängen...upp halv 6!
Bye!

Tobodansen...

...jättetrevligt! Världens bästa Veronica o jag...:) Dansade, drack, pratade, sjöng, kissade i buskarna...;) bajamaja=inget för mig...:)
NU sängen!
Bye!

Lååååång dag...

Behövde inte lämna barnen idag utan Erich lämnade vid 9...:) So far so good! Åkte till jobbet till 6.30 och tänkte då gå hem 14.30...är det ngn som tror jag kom hem då? Nopp...15.45 gick jag hem...
Huvudvärk och illamående...det blir sängen tidigt idag...
Var hos en farbror som lärde mig ett talesätt förra året och jag påminnde honom idag...:) Här kommer talesättet:
Det har länge rått rått väder, men nu har det blitt blitt! Vi kan inte kalla dagarna kalla, de borde snarare heta heta! :)
Bye!

RSS 2.0