Loppis...:)

Japp...NU vart det ÄNTLIGEN av...har ju bara tänkt och pratat om det i 2 år...;) Jag som gnäller på min om, eventuellt, kanske sambo...;) Imorgon har vi öppet igen mellan 10-14 så JÄTTE Välkomna! Finns LP, CD, VHS, DVD, Barnkläder, Mammakläder, skor, köksprylar, lite verktyg, lysrörsarmaturer i mängder, leksaker, prydnadssaker, ljusstakar.mm mm mm...:)
Det vart fika/java 3 ggr med bekanta som kom förbi...Jättekul! Barnen hade kul och lekte lekte och lekte...en bra dag helt enkelt.
Nu ska jag inta soffan en stund...Bye!

Hoppsan...

...det vart kort...håret alltså...har ju varit sugen läääänge MEN inte vågat...nu HOPPADE jag...;) Sambons min var "priceless" :) MEN jag fick MVG iaf...:)

Jobbat hela veckan...imorgon också...sedan helg OCH Loppis i Broddby blir det då...Jag och min granne Carina ska dra ut allt vi har och lite till och ha loppis mellan 10-14 på lördag och söndag! VÄLKOMNA!
Nu ska jag HÖR & HÄPNA gå och lägga mig!
Bye!

Sista fredagsledigheten...

...shit vilken semester ångest jag har nu...framför mig ligger hösten, med de mörka fuktiga kvällarna, vintern med den bistra morgonen...det är långt till knopparna brister och fåglarna leker så där underbart som de gör på våren...våren som gör att man orkar kämpa på, se ljuset...sommarens långa kvällar är slut...det märkte jag igår...mörkt tidigare än på länge...det är varmt och fuktigt ute, men när man bara använder ögonen så fryser jag när jag ser ut...ledigheten 4 dagar kvar...tillbaka till tidiga bråkiga morgontimmar...barnen njuter precis som jag av att inte ha så många måsten, nu väntar skolan för lilltjejen som enligt mig är för liten...ja jag vet en mammas "löjliga" oro...alla skynda er kommer tillbaka...alla kläder kommer tillbaka...kom ihåg att sätta i motorvärmaren...grrr glömde den...får skrapa tunn tunn is som inte isskrapan tar...snön gör det lite ljusare...den tunga blöta snön knäcker min rygg...jag lägger mig och LÄNGTAR efter våren!
Bye!

Semester...slut snart...

...trots 4 veckors vila snart känner jag mig trött varje dag...ngt fel är det uppenbarligen...:( Idag hade min vänstra hand åsikter igen...kunde inte sätta handen på höften...ONT i handled/tummen...:( NU morrar jag som vanligt! Trist liv man har...värk, trött och en massa måsten iallafall...min almenacka har varit väldig tom under semestern och det är inte något vanligt...förra veckan hade jag ett sommarmöte i Karlholm bara...skulle nog egentligen behöva ha 1-2 år med en almenacka som är tom...MEN när blir det verklighet tror ni..? När min sambo också drar in pengar och det inte bara är jag som får lön...känns hopplöst ibland...starta INTE eget om du inte har en sambo med lön från något välbetalt jobb på 100%...inte kul att leva på minus varje månad...det tar också på krafterna...
4 dagars gemensam semester vart det i år iallafall...förra året vart det inga dagar alls! Alltid något! Vi var upp till Idre och bodde hos mamma...kollade på snöskoter race på Idre sjön, motorcross uppvisning och cruising...MYCKET motor på våran gemensamma semester...Tänk om man kunde fått åka på något annat tillsammans någon gång... Typ Falsterbo...:)Nej skämt o sido...men ni förstår min poäng...Ikväll är barnen och jag själva igen...Gräsbana i Löhammar...motor...igen...I´ll rest MY case!
Imorgon ska det regna...:( Hoppas på lite regn bara...VÄRME o SOL stanna kvar!
Barnen badar i badkaret nu...låter som om allt vatten är utanför snart...:) ska nog gå och duscha dem nu...BYE!

RSS 2.0