Adrian kräkts...

Dagen började med att Adrian kräktes ner hela sängen inkl. mig som låg bredvid...:( Duschade honom och mig själv, klädde på oss och gick in och la oss igen...hann inte mer än lägga oss så kräktes han igen...:( Stackars liten...han vart helt matt och slut så jag lindade in honom i en handduk och la honom på min arm i sängen igen...då somnade han om i ca 45minuter, ulkade lite sedare men inga mer kräkor på hela dagen, hoppas det inte var ngn slags magsjuka för jag har ingen lust med magsjuka på midsommar direkt...:(
Barnen hade en väldigt långsam start på dagen så dom kollade på tv på övervåningen länge, jag hann städa hela övervåningen på förmiddagen...skönt att få det gjort...
Skulle verkligen behöva storhandla men det kan jag ju inte släpa iväg barnen på om det var magsjuka som Adrian hade...
Jobbar delad tur på midsommar plus förmiddagen på midsommardagen...så det där med att hinna handla och laga lite midsommarmat blir nog dessvärre lidande pga tidsbrist! Tråkigt!
Ryggen har värkt hela veckan och jag känner mig mer trött än vanligt igen, händerna värker så jag håller på att bli tokig...är det någon som har reservdelar till en 31 årig trasig 2 barns mamma???
Nu soffläge!
Bye!

The Circus is in town...:)

Sambon är på svensexa idag/ikväll/natt...jag och Meja åkte med Veronica och Vanja på cirkus i Tierp...mycket roligt, Meja satt som paralyserad vid vissa tillfällen, tex när en stor svart Shire häst kom in...den var POWER! ;)
Små hästar med fart, hundar fulla med hyss och fart, jonglörer, akrobater mm. Det var kul! Nu sitter jag och funderar på att hoppa i lopplådan...Det blir en lååång dag i morgon, ska gå över till Petra och hjälpa henne lite, 30 års fest där på kvällen...Kl.13 är det vernissage i Liljeforsateljen, en ny utställning med Erich och Ingrid Trillers keramik i ett möte med ett nutida keramiker par! Det ska bli kul, utställningen är öppen 12-16 varje dag till och med 15 augusti, helt gratis är det också, så gå och titta...:)
Nej nu... lopplådan...Bye


Regnet det bara öser ner....

Idag har det inte varit något toppen väder direkt...det har kommit 27 mm regn sedan i fredags här hemma...fy f...
Hoppas på sol snart...Gjorde årets första rabarberpaj idag, egen vaniljsås till det, enklare än jag trodde att göra vanlijsåsen faktiskt...:)
Haft Alx här hela eftermiddagen då Meja var med "grannkärringen" och Tilde till en frisör i Tierp, Mejas första besök hos en frisör, hon fick med sig en egen plånbok med pengar i och skulle betala själv...det var superspännande!
Nu ska jag inta soffläge en stund...
Bye

Sniglarna anfaller.....

Jobbat kväll ikväll...sitter nu och försöker varva ner lite...Härom kvällen regnade det och jag var ute och pysslade lite i växthuset...MÖRDARSNIGLAR...i mitt växthus...:( Dom är sååå äckliga...förra året såg jag en på hela sommaren...nu har jag halverat minst 20 med spaden senaste dagarna...
Imorgon fyller min mormor 93 år och jag har inte tid att åka till henne...:( Känns inte ngt bra, visserligen var jag där i lördags men hon fyller ju imorgon...Den här veckan har varit helt otroligt än så länge...6 stycken på jobbet har legat i magsjuka från i måndags...än så länge har inga fler insjuknat, men idag på personalmöten var vi 6 stycken plus sköterskorna...så vi är halverad styrka just nu...
Den här veckan är lång för mina små...varje dag på dagis...visserligen inte 5 heldagar men iallafall...
Nu ska jag lägga huvudet på kudden...Natti!

Örbyhusdagen...

Regnade bort helt på dagen i år...förra året fick Adrian "solsting"...Jag och Adrian var kvar hemma och förberedde för den "årliga" grillningen...det var år 6 i rad nu som vi har grillning här hemma...:) Kul!
Fixar såsen till köttet...

Marinera köttet var kul...

Kvällen var mindre regnig och mycket lyckad...:)

Igår var vi på 5-kamp på Gammel gården...alla i Hemtjänsten i Tierps Kommun...Mitt lag vann...självklart! ;) Vandringspokalen är just nu i Örbyhus!
Imorgon är jag ledig...sååå skönt! Ska plantera om plantor och städa vardagsrummet då...
Nu ska jag göra grillspett till grillning på dagis...åka till Mia och hämta blommor också...MYCKET nu...:)

RSS 2.0