Långhelg över...imorgon måndag...

I torsdags var det 4 års kalas, fredags bar det av till Grisslehamn och Hotell Havsbaden bara jag och sambon åkte, fick det i 30 års present av min familj. Svit med fönster upp i tak, havsutsikt, jacuzzi, balkong...champange, choklad...mys mys...:-)  Jätteskönt att komma bort, barnen var hos min lillasyster...som låg bakom hela presenten. Får nog börja spara till hennes 30 års present snart...:-) Fick en helkroppsinpackning - Aroma Mosaic Flow...mycket skönt, god mat , god dryck och bara vara känslan...:-)
Idag´har det varit 4 års kalas igen, och grillning hos svärföräldrarna, vildsvin vart det!
Nu ska jag krypa ner under täcket...godnatt!

Lååång lördag...ont i ryggen...:-(

Sitter i soffan och har ont i ryggen...målat, lagat mat, fixat fika, passat två busungar, målat lite till, tvättat, lagat mat...ja jag kan fortsätta ett tag till...men orkar inte....morgondagen blir realtivt lik dagen med undantag från att jag ska ha demo i Vendel kl.14.

Vi har tagit hem Erichs chefs lastmaskin och hyrt en liten grävare över helgen...lite renovering av tomten är det som gäller, gräva ner två "nya" grindstolpar till den kommande gärdsgården. Det är stora stengrindstolpar som stod längre ner på tomten tidigare.

Bygger gungställning också...pappa och lillebror har varit här och hjälpt till lite, Vincent har varit här nästan hela dagen, pappa kom senare vid fem tiden och byggde gungställning.

Nu sitter jag och pustar med Eurovision som bakgrund till datorn...måste tyvärr resa på mig och ta in tvätten ifall det blir regn...

BYE

Kryssning...MYCKET trevligt...

Så var det Maj också...hjälp va fort det går...
Adrian blir 9 månader den 11... I helgen var jag och 6 vänner på kryssning med Birka Paradise...MYCKET trevligt!!! TACK !!!
Dansade, åt, drack, skrattade, bubblade utomhus jaccuzi, drack hälsodrinkar (och en sirulina alg shot) Sprang jogging banan uppe på däck kl.4 på morgonen...dock inte nykter och inte heller iklädd träningskläder...
När man varit borta så ligger man efter hemma dock...sambon har inte samma känsla för att kunna göra många saker samtidigt...som att köra tvättmaskin, städa lekrum...etc.
Ska gå isäng itid kväll, fortfarande mycket trött...inte riktigt van att ligga på topp...

RSS 2.0