London...

...får se om jag kommer dit elr inte...känns tugnt och omöjligt just nu...blev av med plånboken i lördags i Södertälje på hotellet vi var på där...:( Fixa pass utan leg = MYCKET svårt...lillasis fick ta komp från sitt jobb och rädda mig...nu hoppas vi att det hinner komma tills fredag...OM inte måste jag ha någon med mig som kan intyga att jag är jag på Arlanda på söndag morgon tidigt som fan...flyget går 7.50, lär vara där 6.50 i vanliga fall...lär väl vara där till 5 då om man ska fix ett svindyrt engångspass...
OCH inte nog med det...nu är det strejk på Heathrow...HALLÅ! Det är så typiskt min otur...nej jag skulle ha grävt ner mig i höstas och beställt väckning till våren helt enkelt...
Godnatt! Bye!


Följetången...foten...

....spännande...? elr inte :( Mycket tråkigt skulle jag vilja påstå...skulle egentligen sitta på hästryggen just precis nu...:( Inne på vecka 5 nu, imorgon telefontid med läkaren...

20/11 och ingen snö = SUPER bra enligt mig :) men jag vill gärna ha lite kyla nu så jag får den där efterlängtade tjälen...98% av mördarsniglarna dör om tjälen kommer ner till ½ meter = jag håller tummar och tår för att snön inte kommer före kylan!

Jag älskar sommaren...det kanske ni inte undgått att förstå men jag har ju fått snigeljä...sedan 2 år tillbaka och dom drar ner min upplevelse av den underbara sommaren...dom är ju ÖVERALLT!
Jag börjar redan drömma så smått om växthusplaner...:) men jag borde lägga fokus på advent kanske...men jag är ju som sagt sommar jag...;)

Den första glöggen och pepparkakorna är ju speciella i alla fall...:)

Bye!

Hopp hopp....

....kryckor kryckor...:( Tröttsamt med kryckor...foten blir vääääldigt sakta bättre...helt sanslöst...blåmärke nedanför knylan uppstod för 3 dagar sedan...det är 14 dagar sedan jag ramlade av...? Vissa lägen i leden går ff inte...belasta en del utan foten går inte utan belastningen måste vara på hela foten...måste nog ringa jouren på tis/ons om det inte blir bättre...kankse är en ledbandsskada elr annat liknande...???
Imorgon...skicka in papper till försäkringskassan...:( också mindre rolig uppgift...ringa elbolag...BARA tråkigheter...bläää TUR att jag troligtvis får java av min kära V på em...:)
Nu lopplådan - Bye!

RSS 2.0